Assortiment Sierbestrating en Verlichting voor uw tuin

Wij werken met de merken:

Van Wijk Sierbestrating werkt met hoogwaardige producten en A-merken. We bieden u daarmee een perfecte kwaliteit tuintegels waar u ook nog eens 5 jaar garantie op krijgt. De duurzame materialen zijn slijtvast en blijven een mooie uitstraling houden. Zoekt u mooie, sterke tegels voor in uw tuin?

Nieuw in onze collectie zijn de tuintegels met een keramiek toplaag, de nieuwste trend voor uw tuin. Keramiek is een oersterk materiaal en geeft uw tuin nét dat beetje extra luxe in uitstraling en beleving.

 

Om u een impressie te geven van onze collecties en merken, vindt u hieronder ons aanbod in sierbestrating en buitenverlichting voor in uw tuin. U kunt op uw gemak inspiratie opdoen en aansluitend een bezoek brengen aan onze showroom om de siertegels en buitenverlichting zelf te bekijken.

Wij ontvangen u met een kopje koffie en geven u graag de gelegenheid om geheel vrijblijvend rond te kijken in onze showroom met voorbeeldtuinen.

 

MBI de steenmeesters

Download hier de brochures van MBI, de steenmeesters

Aangezien wij het gehele assortiment van MBI kunnen leveren en in bijna alles onze showroom kunnen laten zien, bieden wij u bij deze de brochures van de diverse producten alvast aan ter inspiratie. Wilt u meer weten over deze producten en laten uitrekenen wat de kosten zouden zijn van uw sierbestrating, kom dan naar onze showroom. Wij bieden u graag professioneel advies en bruikbare tips.

In-Lite buitenverlichting

Download hier de brochure van In-Lite

Als specialist in buitenverlichting tonen wij u graag het assortiment van In-Lite in onze speciale buitenverlichting showroom. Voor nu kunt u alvast buitenlicht inspiratie opdoen met de volgende brochure.

Pin It on Pinterest