Onze diensten

Alles onder 1 dak: van 3D ontwerp tot droomtuin. Wij denken graag met u mee, inspireren, adviseren en verzorgen de aanleg.

Van Wijk Sierbestrating

Bij Van Wijk Sierbestrating bent u aan het juiste adres om van uw tuin een droomtuin te maken. Alle producten die u nodig heeft vindt u bij ons in de showroom waar u inspiratie op kunt doen. Onze tuinontwerpster maakt aan de hand van uw wensen een 3D-tekening van uw toekomstige tuin, zodat u kunt zien wat het resultaat wordt. Vervolgens verzorgen wij ook de aanleg zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw droomtuin.

Doe inspiratie op

Wij werken met bekende merken zoals:
– MBI De Steenmeesters
– In-Lite
– Robusto Ceramica

Om alvast inspiratie op te doen bieden wij de brochures van deze merken online aan. Hier vindt u de producten, voorbeelden en handige tips. Uiteraard kunt u zich door ons laten adviseren bij het maken van een keuze.

3D Tuinontwerp

Onze tuinontwerpster neemt met uw alle wensen door en zet dit om in een levensechte 3D-tekening. Zo krijgt u alvast een voorproef van het uiteindelijke resultaat.

Onze Showroom

Onze showroom is 5 dagen per week geopend. Hier vindt u een ruim assortiment aan sierbestrating en tuinverlichting. Wilt u een adviesgesprek inplannen? Maak dan een afspraak, zodat wij de tijd voor u kunnen nemen.

Aanleg

De aanleg van uw droomtuin is bij ons in goede handen. Wij verzorgen in samenwerking met Van Wijk Wegenbouw de aanleg. Zij zijn bekend zijn met onze producten, zodat u gegarandeerd bent van een juiste plaatsing. Wilt u de aanleg zelf verzorgen? Dan zorgen wij dat alle producten bij u worden geleverd. 

Pin It on Pinterest