KUNSTGRAS

De zachte, frisse en verbindende invulling van uw tuin

 

Van Wijk Sierbestrating is de gespecialiseerde leverancier van kunstgras in Leiden. Kunstgras is een mooie groene opvulling van uw tuin. Het is zacht, geeft speelvrijheid en biedt uw tuin een frisse aanblik. Het voordeel van onze kunstgrassen is dat het duurzaam is, er natuurlijk uitziet, onderhoudsvrij is en eenvoudig toepasbaar.

Kunstgras ziet er altijd netjes, schoon en verzorgd uit. Daarnaast is het ook nog eens een veilige ondergrond voor kinderen om te spelen door de valdempende onderlaag.

 

Vraag meteen een offerte aan

Kunstgras in Leiden

Woont u in Leiden en bent u opzoek naar een kunstgrasmat of misschien wel meer voor in de tuin? Dan helpt Van Wijk Sierbestrating u graag met het uitzoeken van de passende oplossing. Onze showroom is dichtbij en we kunnen goedkoop en snel leveren. Wij hebben alles is huis voor de tuin; siertegels, buitenverlichting, schutting en kunstgras. Ook kunnen wij samen met u uw tuin in 3D-ontwerpen, zo weet u hoe het wordt.

Betaalbaar kunstgras

Van Wijk Sierbestrating is officieel dealer van Tommygrass®, een goed betaalbare oplossing voor kunstgras in uw tuin, op uw balkon of dakterras.

Kunstgras tuin aanleggen

Van Wijk Sierbestrating zorgt ervoor dat het kunstgras netjes in uw tuin gelegd wordt. Als u handig bent kunt u het kunstgras ook zelf in uw tuin aanleggen. Zorg altijd voor een geëgaliseerde basis en juiste materialen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nu in onze showroom

Zoekt u ook ‘een stukje groen’ voor in uw tuin waar u geen omkijken naar heeft? Kom dan langs in onze showroom waar wij u een voorbeeld van Tommygrass® kunstgras kunnen laten zien.

Tommygrass® met Maanvormig® garen

De revolutie in kunstgras; alleen van Tommygrass®.

 

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Selecteer de volgende opties waar het kunstgras aan moet voldoen:

12 + 8 =

Pin It on Pinterest