Extra sfeer in uw tuin met In-Lite buitenverlichting

in-lite Product Advisor – Maak buiten bijzonder

Moeite met het kiezen van je tuinverlichting? Met trots presenteren wij onze Product Advisor! Dit is een handige tool waarmee je per tuinelement kunt zien wat de meest geschikte armaturen zijn en hoe je ze verwerkt. Probeer de Product Advisor hier gelijk uit bit.ly/Product-Advisor

Geplaatst door In-lite Nederland op Woensdag 25 april 2018

 

De juiste verlichting is de finishing touch in uw nieuwe tuin. Van Wijk Sierbestrating levert buitenverlichting van hoge kwaliteit die uw tuin een sfeervolle uitstraling geven. Wij leveren uiteraard ook verlichting in bestaande tuinen die extra sfeer kunnen gebruiken.

In-Lite tuinverlichting

Van Wijk Sierbestrating kan voor u een lichtplan maken, passend bij het ontwerp van uw tuin én bij uw wensen. Ook verzorgen we de aanleg van In-Lite buitenverlichting. Dit merk staat zeer goed aangeschreven en biedt u een ruime keuze in soorten verlichting. In onze voorbeelden vindt u de variant ‘Ace’ van In-Lite diverse malen terug.

Assortiment buitenverlichting

Ervaar wat licht in uw tuin kan doen! U maakt uw nieuw aangelegde tuin helemaal af met mooie, kwalitatief hoogwaardige verlichting voor een prachtige uitstraling. Wij adviseren u graag en vrijblijvend in onze showroom waar u het assortiment van In-Lite verlichting op uw gemak kunt bekijken.

Pin It on Pinterest