Onze producten

Van Wijk Sierbestrating werkt met hoogwaardige producten en A-merken. We bieden u daarmee een perfecte kwaliteit tuintegels. De duurzame materialen zijn slijtvast en blijven een mooie uitstraling houden.

MBI De Steenmeesters

Wij kunnen het gehele assortiment van MBI leveren en bijna alles in onze showroom laten zien. Via onderstaande knop bieden de brochures van de diverse producten alvast aan ter inspiratie. Wilt u meer weten over deze producten en laten uitrekenen wat de kosten zouden zijn van uw sierbestrating, kom dan naar onze showroom of neem contact op! Wij bieden u graag professioneel advies en bruikbare tips.

In Lite

Als specialist in buitenverlichting tonen wij u graag het assortiment van In-Lite in onze speciale showroom dis is ingericht voor buitenverlichting. U kunt alvast buitenlicht inspiratie opdoen met de brochure. Klik op de onderstaande knop om de brochure te bekijken.

Klijn Robusto Ceramica 3.0

De merknaam Robusto Ceramica 3.0 is “het” product als het gaat om Keramische tegels in 3 cm dikte. Het programma onderscheidt zich in warme kleurtinen, met de juiste nuances, wat zich vertaalt in een verbluffend eindresultaat. Benieuwd naar het assortiment? Neem alvast een kijkje in de brochure via onderstaande knop.

Pin It on Pinterest