Welkom in onze showroom

Van Wijk Sierbestrating werkt met hoogwaardige producten en A-merken. We bieden u daarmee een perfecte kwaliteit tuintegels waar u ook nog eens 5 jaar garantie op krijgt. De duurzame materialen zijn slijtvast en blijven een mooie uitstraling houden. Zoekt u mooie, sterke tegels voor in uw tuin?

Nieuw in onze collectie zijn de tuintegels met een keramiek toplaag, de nieuwste trend voor uw tuin. Keramiek is een oersterk materiaal en geeft uw tuin nét dat beetje extra luxe in uitstraling en beleving.

 

Bekijk hier de meest recente brochures.

Aangezien wij het gehele assortiment van MBI kunnen leveren en in bijna alles onze showroom kunnen laten zien, bieden wij u bij deze de brochures van de diverse producten alvast aan ter inspiratie. Wilt u meer weten over deze producten en laten uitrekenen wat de kosten zouden zijn van uw sierbestrating, kom dan naar onze showroom. Wij bieden u graag professioneel advies en bruikbare tips.

Als specialist in buitenverlichting tonen wij u graag het assortiment van In-Lite in onze speciale buitenverlichting showroom. Voor nu kunt u alvast buitenlicht inspiratie opdoen met de brochure.

 

Brochures:

 

MBI de steenmeesters

In-Lite

Robusto Ceramica

Pin It on Pinterest