Tuingrind van Van Wijk, 

steengoed in Waddinxveen!

Onderhoudsarm, water doorlatend, eenvoudig aan te leggen, stijlvol, voordelig en kleurvast. De voordelen van grind in uw tuin zijn eindeloos en het combineert heel mooi met uw tegels. 

Vanwege het drainerende voordeel van grind of split is het ook nog eens een betere keuze voor het milieu in vergelijk met tuintegels of bestrating.

Voor het onderhoud is af en toe aanharken voldoende vandaar dat grind of split een goede keuze is bij een onderhoudsarme tuin.

Wilt u grind in uw tuin?

Ontdek wat wij voor u kunnen realiseren

Heeft u een bestaande woning of nieuwbouw huis in Waddinxveen en wilt u uw tuin voorzien van grind? Ervaar uw tuin als een verlengde van uw huis met onze oplossingen en geniet volop van elk seizoen. 
Laat u inspireren en maak een afspraak, dan geven wij u graag advies op het gebied van sierbestrating, kleurgebruik, verlichting, beplanting en natuurlijk grind. 

Ook kunnen we u helpen met tuinontwerp doormiddel van een 3D tekening. Als uw wensen op papier staan kijken wij samen met u naar de materialen, bestrating, buitentegels, verlichting, accessoires en tuingrind.  

Van Wijk Sierbestrating

Steengoed in de tuin.

Plan een afspraak met onze grind experts.

9 + 11 =

Pin It on Pinterest