3D Tuinontwerp

Van tuin naar droomtuin

Ontwerp, advies & inspiratie

Overweegt u een nieuwe tuin? Voor zowel bestaande woningen als nieuwbouwhuizen maakt Van Wijk Sierbestrating graag voor u een ontwerp met een compleet overzicht van uw wensen in een 3D tekening. Daarvoor werken wij samen met een vast team van tuinontwerpers. Zij kunnen u op ideeën brengen op basis van uw wensen en de nieuwste trends in tuininrichting en tuinmaterialen.

Bij de (her)inrichting van uw tuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor een moderne, strakke tuin of toch liever klassiek, brocante? Van Wijk Sierbestrating helpt u op weg met een zeer realistische 3D tekening. Uw droomtuin wordt levensecht weergegeven in een 3D tuinontwerp. Naast kleuren, materialen en de indeling van functionele ruimte, wordt ook gedacht aan verlichting, styling en accessoires. 

Gratis tuinontwerp

Wanneer je alle materialen bij ons afneemt betalen wij de helft van de ontwerpkosten.

Wanneer je zowel de materialen als de diensten (aanleg) afneemt bij ons krijg je van ons het ontwerp cadeau!*

*Je betaalt de prijs van het ontwerp direct aan de ontwerper. Dit bedrag al in zijn geheel (tot max € 1000,-) in mindering worden gebracht bij het afnemen van alle materialen + aanleg. Bij afname van alleen materialen wordt 50% (tot een max van € 500,-) in mindering gebracht.

Pin It on Pinterest