3D Tuinontwerp

Van tuin naar droomtuin

Ontwerp, advies & inspiratie

Overweegt u een nieuwe tuin? Voor zowel bestaande woningen als nieuwbouwhuizen maakt Van Wijk Sierbestrating graag voor u een ontwerp met een compleet overzicht van uw wensen in een 3D tekening. Daarvoor werken wij samen met een vast team van tuinontwerpers. Zij kunnen u op ideeën brengen op basis van uw wensen en de nieuwste trends in tuininrichting en tuinmaterialen.

Bij de (her)inrichting van uw tuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor een moderne, strakke tuin of toch liever klassiek, brocante? Van Wijk Sierbestrating helpt u op weg met een zeer realistische 3D tekening. Uw droomtuin wordt levensecht weergegeven in een 3D tuinontwerp. Naast kleuren, materialen en de indeling van functionele ruimte, wordt ook gedacht aan verlichting, styling en accessoires. 

Over Andrea

Uit passie voor interieur en design heb ik een opleiding binnenhuis- architectuur gevolgd. Daarnaast ben ik gek op tuinen, tuinplanten en tuinieren. Graag creëer ik voor u een tuininrichting die functioneel, maar vooral ook sfeervol en persoonlijk is; een omgeving waarin u zich helemaal thuis voelt. Uw wensen vormen het uitgangspunt! 

Andrea Groenveld
3d-tuinontwerp

Over Sharon

Geboren met een creatief hart en de passie om voor iedereen een unieke plek te creeren.

Door goed te luisteren naar jouw verhaal en wensen help ik je graag om een toegankelijke weg te vinden naar jouw ideale omgeving.

Andrea Groenveld

Pin It on Pinterest