Tuinontwerp, 3d-tuintekening, tuin inspiratie en advies

Ervaar uw tuin als een verlengde van uw huis en geniet volop van elk seizoen. Laat u inspireren en maak een afspraak, dan geven wij u graag advies op het gebied van sierbestrating, kleurgebruik, verlichting en beplanting. Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak. 

3D Tuinontwerp in
Nieuwerbrug ad Rijn

Bij de (her)inrichting van uw tuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor een moderne, strakke tuin of toch liever klassiek, brocante? Van Wijk Sierbestrating helpt u op weg met een zeer realistische 3D tekening. Uw droomtuin wordt levensecht weergegeven in een 3D tuinontwerp. Naast kleuren, materialen en de indeling van functionele ruimte, wordt ook gedacht aan verlichting, styling en accessoires. 

Onze tuinontwerper:
Andrea Groenveld

Overweegt u een nieuwe tuin? Voor zowel bestaande woningen als nieuwbouwhuizen maakt Van Wijk Sierbestrating graag voor u een ontwerp met een compleet overzicht van uw wensen in een 3D tekening. Daarvoor werken wij samen met vaste tuinontwerper Andrea Groenveld. Zij kan u op ideeën brengen op basis van haar eigen creativiteit én de nieuwste trends in tuininrichting en tuinmaterialen.

Over Andrea:
Uit passie voor interieur en design heb ik een opleiding binnenhuis- architectuur gevolgd. Daarnaast ben ik gek op tuinen, tuinplanten en tuinieren. Graag creëer ik voor u een tuininrichting die functioneel, maar vooral ook sfeervol en persoonlijk is; een omgeving waarin u zich helemaal thuis voelt. Uw wensen vormen het uitgangspunt!

Plan een afspraak met onze ontwerpster.

2 + 1 =

Pin It on Pinterest