Tuintegels in Roelofarendsveen komen ook van Van Wijk, 

kwaliteit omdat u er op staat

In een tuin zijn de zichtlijnen en de sierbestrating de bouwstenen voor een geslaagd project. Ze zijn de basis voor het terras en het tuinpad naar een eventueel tuinhuisje. Maar het kan naast functioneel ook bijzonder mooi zijn. 

Met ons grote assortiment aan tegels van BMI, hebben wij een veelzijdig aanbod in onze showroom. Van betontegels in diverse kleuren tot natuursteen en keramische tuintegels. 

Keramische tuintegel

Geef uw tuin een mediterrane look door een mooie keramische tuintegel.

Betontegel

Ga voor een stoere industriële tuin, met de robuuste uitstraling van betontegels.

Natuursteen

Kies voor traditioneel, bewust, duurzaam en organisch met natuursteen.

Combineren

Of maak een prachtige combinatie en vorm uw eigen stijl.

Tuinaanleg en bestraten in Roelofarendsveen

Ontdek wat wij voor u kunnen betegelen

Heeft u een nieuwbouw huis of bestaande woning in Roelofarendsveen en wilt u uw tuin laten bestraten? Ervaar uw tuin als een verlengde van uw huis en geniet volop van elk seizoen.
Laat u inspireren en maak een afspraak, dan geven wij u graag advies op het gebied van sierbestrating, kleurgebruik, verlichting en beplanting. 

Ook kunnen we u helpen met tuinontwerp doormiddel van een 3D tekening. Als uw wensen op papier staan kijken wij samen met u naar de materialen. Sierbestrating, buitentegels van beton of keramiek, verlichting en accessoires.  

Naast de keuze voor een tuintegel, is het bestraten beslissend voor het eindresultaat. Van Wijk heeft een lange geschiedenis in het aanleggen van wegen en straten in de omgeving van Roelofarendsveen met Van Wijk Wegenbouw. De kennis van onze stratenmakers is soepel overgevloeid in de aanleg van duurzame en strakke sierbestrating.

Met een groot assortiment aan tegels, buitenverlichting, grind en kunstgras heeft Van Wijk Sierbestrating alles in huis voor uw tuin.

Van Wijk Sierbestrating

Steengoed in de tuin.

Plan een afspraak met onze tuintegel experts.

2 + 4 =

Pin It on Pinterest