Tuinverlichting in Nieuwkoop

ook in de avond een droomtuin door de mooiste buitenlampen

Kom inspiratie opdoen in onze buitenverlichting showroom en laat u informeren over een passend lichtplan.

maak een afspraak

Geniet volle dagen van uw tuin

met tuinverlichting van Van Wijk Sierbestrating

Uw tuin is schitterend betegeld, de planten en bloemen staan prachtig in bloei en het is er heerlijk ontspannen overdag. Na een lange dag werken komt u ‘s avonds thuis en kunt u er slechts een paar kleine uurtjes van genieten.

Wat als u nu veel langer van uw tuin zou kunnen genieten? Dat kan met een goed tuinverlichting plan. Vaak denken mensen bij de aanleg van de tuin niet meteen aan de verlichting, terwijl dit bepalend is voor de hoeveelheid tijd dat u kunt genieten van de tuin.

 

Van Wijk Sierbestrating,
officieel dealer 
in-lite® buitenverlichting.

Van Wijk Sierbestrating is de specialist in buitenverlichting in de omgeving van Nieuwkoop. Wij kunnen voor u een lichtplan maken, passend bij het ontwerp van uw tuin én bij uw wensen. Ook verzorgen we de aanleg van In-Lite® buitenverlichting. Dit merk staat zeer goed aangeschreven en biedt u een ruime keuze in soorten verlichting. Van subtiel weggewerkt tot opvallend.

in-lite Product Advisor - Maak buiten bijzonderMoeite met het kiezen van je tuinverlichting? Met trots presenteren wij onze Product Advisor! Dit is een handige tool waarmee je per tuinelement kunt zien wat de meest geschikte armaturen zijn en hoe je ze verwerkt. Probeer de Product Advisor hier gelijk uit bit.ly/Product-AdvisorGeplaatst door In-lite Nederland op Woensdag 25 april 2018

Plan een afspraak om tuinverlichting te bekijken en een lichtplan op te stellen.

13 + 9 =

Pin It on Pinterest